BeyzArda SüPerrr ModeraTörrrr!!!! (:
Mesaj Sayısı : 1356 Yaş : 27 NeRdEn : : Cemremin Kalbinden NeDen HePsi? : Herşeyleriyle Hepsi Oldukların İçin Hepsi Puan : Takımınız : Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/06/07
| Konu: Mum Ptsi Şub. 25, 2008 12:13 am | |
| Her zaman ki gibi,sözünü tutmadın Aramanı bekledim Hani sana güvenebilirdim,ama ben Yanılmanı istedim Yalancının mumu sönmeli Bu defa şansın hiç gülmedi
Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde eriyip bittin Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor artık Çok üzüldüm, maskeyi çıkardım
Söylesene aklın nerede Hiç mi düşünmedin sonunu? Soracağım olsun yine de Şimdi pişman oldun mu? Pişman oldun mu,Pişman oldun mu?...
-Nakarat- | |
|
merve-cemre Sitemizin Uyesi
| Konu: Geri: Mum Cuma Şub. 29, 2008 12:54 am | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 1356 Yaş : 27 NeRdEn : : Cemremin Kalbinden NeDen HePsi? : Herşeyleriyle Hepsi Oldukların İçin Hepsi Puan : Takımınız : Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/06/07
| Konu: Geri: Mum Cuma Şub. 29, 2008 1:15 am | |
| | |
|
MayNaq_ Moderatörlüğe Yaklaşmış Uye
Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 30 NeRdEn : : GüLçin posterLeriyLe doLu ama GüLçinsiz odamdan :( GüLçin sokak GüLçin mahaLLe Kat GüLçin GüLçin[m] NeDen HePsi? : GüLçinim için :) Hepsi Puan : Takımınız : Ruh Halin : Kayıt tarihi : 15/04/07
| Konu: Geri: Mum Çarş. Haz. 25, 2008 9:08 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Mum Cuma Tem. 04, 2008 4:56 am | |
| | |
|