BeyzArda SüPerrr ModeraTörrrr!!!! (:
Mesaj Sayısı : 1356 Yaş : 27 NeRdEn : : Cemremin Kalbinden NeDen HePsi? : Herşeyleriyle Hepsi Oldukların İçin Hepsi Puan : Takımınız : Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/06/07
| Konu: Kolay Mı Sevmek Ptsi Şub. 25, 2008 12:14 am | |
| Hop hop dur bakalim Öyle hemen havalara girme Aceleye gelmez Ask dedigin ruhlarin işi Kalbime girmek böyle kolay olmaz
Kolay mi sevmek,söyle Bi kalbe girmek,gizlice Kolay mi gözlerine,bakinca erimek
Hoslandim senden belki birazcik Ama bana zaman ver Seni hemen sevemem (Zor askina inanmak) Hop hop hop hop hop
Zora gelmez kolay olmaz Ikisinin arasi kalbimin havasi Seviyorsan beklersin Üzerime hiç gelmezsin Seviyorsan küsmezsin Beni anlar dinlersin | |
|
merve-cemre Sitemizin Uyesi
| Konu: Geri: Kolay Mı Sevmek Cuma Şub. 29, 2008 12:53 am | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 1356 Yaş : 27 NeRdEn : : Cemremin Kalbinden NeDen HePsi? : Herşeyleriyle Hepsi Oldukların İçin Hepsi Puan : Takımınız : Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/06/07
| Konu: Geri: Kolay Mı Sevmek Cuma Şub. 29, 2008 1:15 am | |
| | |
|
MayNaq_ Moderatörlüğe Yaklaşmış Uye
Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 30 NeRdEn : : GüLçin posterLeriyLe doLu ama GüLçinsiz odamdan :( GüLçin sokak GüLçin mahaLLe Kat GüLçin GüLçin[m] NeDen HePsi? : GüLçinim için :) Hepsi Puan : Takımınız : Ruh Halin : Kayıt tarihi : 15/04/07
| Konu: Geri: Kolay Mı Sevmek Çarş. Haz. 25, 2008 9:07 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Kolay Mı Sevmek Cuma Tem. 04, 2008 6:46 am | |
| | |
|